Bibel og sangbok

Misjonsforening i koronatid

Savner du bibelgruppa di? I Surnadal har dem funnet en god løsning på det.

Nå har jeg lyst til å fortelle hva vi gjør her i Surnadal i denne koronatida når vi savner fellesskapet i misjonsforeninga. Så mye rundt oss står på pause. Foruten det å samles rundt Guds ord og misjon, også det å få gi kollekt på møter o.l.

Vi sender  en SMS til medlemmene våre og ber dem ha misjonsforening hjemme, hver for seg. Vi bestemmer  et fast tidspunkt (hos oss annenhver mandag kl. 10 – 11, eller kl. 20 – 21) for samlinga, og  oppfordrer til å finne fram Bibel, sangboka og Utsyn. Så leser vi de samme skriftavsnittene, synger de oppgitte sangnummerne , leser litt i Utsyn og tar god tid til bønn. Det vi vil gi i kollekt legger vi i konvolutt merket  «Misjonsgave» , eller setter det direkte inn på foreninga sitt kontonummer (oppgitt i SMS-en). Selvsagt må man unne seg en riktig god kopp foreningskaffe etter dette, og det er ekstra kjekt å vite at nå sitter de andre  misjonsvennene akkurat med det samme hjemme hos seg selv.

Å sende ut en SMS med «program» kan gjerne gå på omgang.

Kanskje er det flere som gjør det på samme måte, hvis ikke oppfordrer vi andre til å følge på. Her trenger vi verken PC eller i-pad.