Vekst - gruppe

Fem fellesskap med på VEKST

Nye grupper med i vekst. Både fra Imf og NLM

Andre runde med VEKST-prosessen er i gang. Forrige gang var det fire fellesskap med hovedtilknytning til NLM som var med. Etter introduksjonssamlingen i februar er det nå fem fellesskap som har landet på at dette er tidspunktet de skal være med på VEKST.

Fire av disse har sin hovedtilknytning til Imf og ett av dem til NLM. Det er fem fellesskap med ulikt utgangspunkt. Flere driver et tradisjonelt bedehusarbeid, noen er i prosess med å etablere forsamling og et av de er en replanting på Nordmøre. Det disse har felles er at skal de ha undervisning om og jobbe for at deres fellesskap kan ha den VEKSTEN som Gud har kalt dem til.

Gjennom fire samlinger over to år med arbeid mellom samlingene vil Misjonssalen Kristiansund, Årseth bedehus, Skodje bedehusforsamling, Ulsteinvik Imf og Valderøy Imf gå aktivt inn i denne prosessen.

Vær gjerne med å hjelpe disse fellesskapene i dette ved å be for dem. Vi håper at de opplever en vekst i tro og tjeneste og at det arbeidet de driver kan være med å vise veien til Jesus for nye mennesker.