TID logo

TeFT blir TID

Teft familie og disippel safari bytter nå navn og vil hete Tid familie og Tid disippel.

 I tillegg kommer det et nytt tilbud for dem som er 55 + som skal hete Tid Vekst. Alle tre kursene Teft familie og disippel safari bytter nå navn og vil hete Tid familie og Tid disippel. base på NLMs tomt i Nairobi Kenya.

Bruke mer tid

– De som melder seg på kursene har et sterkt ønske om å bruke mer tid sammen og tid med Gud, forklarer leder for TID Geir Magne Engås.

– Å ta et steg ut av hverdagen i Norge og se livet litt i fugleperspektiv har mange godt av. Kanskje trenger de å prioritere tiden litt annerledes når de er tilbake i Norge slik at en får rom og tid til det viktigste: Gud og hverandre, forklarer han.

Stor interesse

Oppholdene i Nairobi har vært meget populære, og Engås kan melde om stor interesse for oppleggene også de kommende årene.

– Tidligere Teft familie har betydd mye for mange familier. Det var venteliste på kullet nå i 2020 og også neste kull (2021) er fullt. Neste mulighet er januar 2022 og kan søkes på fra 1. mai i år, sier Engås. Mer info om påmelding, program etc. kommer på nlm.no/TID når siden er klar om litt. Søknader til TID disippel (25-45) og TID vekst (55+) er allerede 1. februar.