Velkommen til strikkelørdag

Strikkelørdag på Norsjø

Lørdag 22.februar er du hjertelig velkommen til en dag i håndarbeidets tegn på Norsjø ungdomssenter

– Dette er et arrangement for alle som liker å holde på med strikking eller annet håndarbeid. Vi ønsker alle velkommen, uansett hva du tror på eller hvem du er. Det er tenkt som en liten pust i bakken, med noe du liker å gjøre. Så kan vi jo bli inspirert og litt oppløftet i den mørke tiden på året, sier Trude Gulbrandsen som er kjøkkenleder på Norsjø og primus motor for strikkelørdagen.

Variert innhold

Solveig Ellingsen fra butikken «Ullveigs lodne gleder» kommer og blir med. Hun har med både angoragarn, håndspunnet garn og strikkeoppskrifter for salg. I tillegg skal hun ha et seminar om spinning av ull. Tonje Dahlgren, kunst- og håndverkslærer kommer og skal ha to seminarer. «Bling» i strikketøyet er tema for det første seminaret og «Hvordan få solgt mine design på internett» er tema for det andre seminaret hun skal holde. I tillegg blir Ellen Mari Goa Nørstrud med og holder andakt.

 Kos og hygge

   – Vi på Norsjø har et stort mål om å kose oss denne dagen og samtidig vise litt av Norsjø ungdomssenter til de som kommer, sier Gulbrandsen.