Regionkonferansen 2020 - "En del av noe større"

Regionkonferansen 2020

9. mai er det klart for årets regionkonferanse i Kristiansand Kongressenter i Q42.

Storsamling i Region sør
Årets regionkonferanse er nå bare 73 dager unna, og vi gleder oss stort til årets storsamling i Region sør. Årets konferanse finner som nevnt sted i flotte omgivelser i Q42 i Kristiansand. 

"En del av noe større"
Som en del av NLM Region sør er du en del av et stort og variert arbeid med felleskap og forsamlinger, skoler, leirsteder, gjenbruksbutikker og barnehager...og du får være med å bringe evangeliet til alle verdens kanter!

Teamet for konferansen er også det; "En del av noe større" og 9. mai skal du få et innblikk i regionens mangesidige arbeid - og du kan være med å påvirke hvordan arbeidet skal legges opp i årene som kommer. Midt på dagen blir det regionårsmøte hvor det blant annet skal velges nytt regionstyre og barne- og ungdomsråd for regionen. Alle lag og foreninger kan stille med to delegater på årsmøtet. 

Inspirasjon og utrustning
I tillegg til å dette ønsker vi at årets konferanse skal gi deg og ditt felleskap inspirasjon og utrustning til arbeidet som ligger foran! Vi får blant annet besøk av informasjonsleder i NLM, Espen Ottosen som skal ha bibeltime og seminar i løpet av dagen. I seminardelen av dagen får vi også besøk av lege og forfatter Runar Mulelid, som har skrevet boken "La masken falle". 

Program for barna
Det blir også et spennende program for barna gjennom hele dagen med Awana (Søndagsskole), leker, kor-aktiviteter med Silje Kleiven og besøk i badelandet Aquarama, så her blir det noe å få med seg for liten og stor!


Fullstendig program kommer til ditt felleskap/forsamling i starten av neste måned. Merk deg datoen, og ta med deg resten av ditt felleskap til årets storsamling i regionen! Dette blir en dag du vil få med deg!