Tornekrone på et kors

Påskemøter på Solgry

9.-13.april legges det opp til påskemøter på Solgry med påskens budskap i sentrum.

"Men han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham, for at vi skulle ha fred, og ved hans sår har vi fått legedom." Slik står det i Bibelen i Jesaja 53, 5. Jesus kom til jord for å gi livet sitt i gave til oss for at vi skulle få fred med Gud. Budskapet om Jesus er like aktuelt i dag som for 2000 år siden.

Påskeuka kan du komme avsides til Solgry for å lytte til Bibelens ord om Jesus. Magne Birkedal, Arvid Bjerga og Odd Dubland blir med som talere. Det blir sang og musikk og nattverdmøte. Solgry har flotte fasiliteter og god mat. Komiteen vil legge til rette for at oppholdet blir godt både åndelig og legemlig. Det går an å melde seg på hele eller deler av påskemøtene. I tillegg går det også an å komme innom for dagsbesøk. Velkommen til påskemøter på Solgry!

 

Mer informasjon og påmelding kan du finne her.