Jan Helge Aarseth på talerstolen

Inspirerende nyttårsmøte

3.-4. januar var det storsamling på Tryggheim skular på Nærbø. Da var det tid for det tradisjonsrike nyttårsmøtet, for misjonsfolket i den sørlige delen av regionen.

Samlingene var på fredagen kl.18.00 og 19.30, mens lørdagens samlinger var kl.11.00 og 13.30. Begge dager sørget personalet på Tryggheim for god servering mellom møtene.

Det var satt opp et hovedtema for samlingen. Dette var «Hverdagskristen». Fredag var det Arne Helge Teigen som var første taler. Han hadde tema «Jesus som frelser og forbilde», mens en av våre utsendinger fra «et lukket land», fortalte på det siste møtet fredag, om sin tjeneste og om å være en kristen blant muslimer.

Arne Helge Teigen og Kolbjørn Bø (t.h.)
Arne Helge Teigen og KOlbjørn Bø:Teigen og Bø Ove Sandvik

Lørdag fortsatte Arne Helge Teigen med temaet «Bibelen i min hverdag» ut fra 2 Tim 3,14-17. Først ut denne formiddagen var imidlertid Jan Helge Aarseth, med en tale med temaet «La nådegaven flamme opp» med utgangspunkt i 2 Tim 1,5ff.

Det var god sang på alle møtene, ved Tone Kristin Dahl, Fredliners Siembra og Dagfinn Egeland. Martha Skjæveland og Ole Andreas Meling trakterte flyglet under allsangen. Oppslutningen om møtene var godt, om enn noe lavere enn tidligere år.