Finnestad bedehus

Nyttårsfest på Finnestad

På Finnestad bedehus i Dusavik har de lang tradisjon med å arrangere nyttårsfest. En god oppstart for møtevirksomheten i ett nytt år.

Årets fest ble arrangert søndag 7. januar kl.16.00. Jarle Lea kunne ønske velkommen til et nesten fullsatt lokale. På programmet sto god fellessang ledet av Merete Haugen og Dagfinn Thorsen. Merete deltok også med solosang.

Årets taler var en fornøyd taler fra Jørpeland, som kunne reise til Stavanger uten å ta ferje. Han talte over dagens tekst om de vise menn fra Østerland. Det ble også gitt anledning til fri vitnesbyrd, og noen vitnet om det Jesus hadde gitt dem.

Merete Haugen og Dagfinn Thorsen
Ove Sandvik

Finnestad bedehus er under påbygging. Kjøkkenet er mer enn klart for fornying, og dette er misjonsfolket nå i god gang med. Men det la ikke noe til hinder for at det på festen ble servert rikelig med god festmat.