Misjonsbasar på Kvitsund

Stort misjonsengasjement på Kvitsund

Årets russekull ved Kvitsund samler dette året inn midler til NLMs arbeid i Indonesia, og det var en engasjert gjeng som arrangerte misjonsbasar 8. desember, med russepresident Mari Kippenes i spissen.

Ingrid Handeland og David Ådnanes som er ansvarlige for misjonsprosjektet ved skolen har tidligere i høst vært på besøk på feltet i Indonesia, og sistnevnte viste klipp fra turen og fortalte engasjert om det viktige arbeidet som drives i Indonesia.


Etter en andakt ved Livar Veggeland, var det klart for misjonsbasar. I en fullsatt sal gikk salget av årer virkelig unna. Det måtte faktisk produseres ekstra lodd underveis på grunn av stor etterspørsel. Senere viste det seg at det ble samlet inn ca. 22.000 til misjonsprosjektet i løpet av kvelden.
  

Russen ved Kvitsund har også tidligere i høst arbeidet med innsamling til misjonsprosjektet, blant annet med å stille opp og jobbe under Dyrskuen i Seljord. Etter suksessen med misjonsbaser nå før jul, tenker de gjerne også å dra i gang en ny basar til våren!


Vi gleder oss stort over det store engasjementet for misjon på Kvitsund – og på skolene våre i Grimstad, Drottningborg ungdomsskole og Drottningborg vgs. For noen fantastiske elever som bruker mye tid og krefter på å hjelpe mennesker til et bedre liv – og aller størst, få være med på å bidra til at de får høre verdens beste budskap, om Jesus som kom for å gi oss nåde og frelse.