Jubileumsboka.

Bokutgivelse på Tryggheim

Tryggheim skular på Nærbø feirer 100 år med å gi ut egen bok.

I jubileumsboka «Mot høgare mål» kan du lese den fascinerende historien om hvordan en liten gruppe entusiaster i løpet av et halvt år fikk satt i gang en skole som snart skulle bli et landemerke på Jæren.

Her er det fortellinger fra skolehverdagen helt tilbake til 1920-tallet og frem til i dag. «Tryggheim under krigen» gir et interessant stykke krigshistorie, «På tur med Tryggheim» gir et morsomt innblikk i forskjellige reiseopplevelser sett fra elevenes side og «Kunst på Tryggheim» forteller historien bak noen av de flotte kunstverkene som pryder skolebygningene.

Alle russepresidentene fra det første russekullet i 1986 og frem til 2019 trekker frem minner fra Tryggheim, noen av dem som vokste opp på Tryggheim som barn av personale forteller om en annerledes barndom, og vi får vite litt om hvordan det har gått med noen av elevene fra forskjellige linjer og studieretninger.

Her er det massevis av bilder fra alle tidsepoker, og sitater og små klipp fra Tryggheimhelsing gir oss et unikt innblikk i elevers og ansattes hverdag gjennom hundre år. 

Prisen er 349,- pr. bok og 399,- pr. bok inkl. porto, og fire for 1000 kr ved henting/1100 ved sending.

Vil du kjøpe? Betal med Vipps 123973, send bestilling til post@tryggheim.no eller ring 51 79 80 00.