Åsenhallen utvendig

Regionmøtet 2020

Visste du at Regionmøtet blir 6.-7.juni 2020 i Åsenhallen på Sola? Hvis ikke, bør du sette av helga allerede nå!

I Åsenhallen, Sola
Kari Nordhus

Åsenhallen med tilhørende haller og gode parkeringsmuligheter er en perfekt plass for et Regionmøte. Det er misjonsfellesskapene i Sola, Randaberg og Kvitsøy kommuner som har blitt bedt om å ta ansvar for den praktiske gjennomføringen. Hovedkomiteen håper på mange villige hender når de starter å utfordre folk på nyåret.

En god del av programmet er nå i boks. Vi kan blant annet røpe at Sverre Bøe og Per Tveten blir med som talere. Tema for Regionmøtet blir «Frihet». Morten Samuelsen, Fjordingane og Sangkameratene vil bli med og synge. Det blir ulike seminarer og et tipp topp barneopplegg😊 Regionmøtet er det årlige treffpunktet i regionen - håper du setter av helga og kommer. 

 

Visste du forresten at vi har endret navnet fra Regionårsmøte til Regionmøte…..?😉