Hallovenn i Misjonssalen

HalloVenn i Misjonssalen

Prinsesser, spiderman og Espen Askeladd var bare noen av de du kunne hilse på hvis du hadde tatt turen til Misjonssalen i Ålesund 31. oktober.

Tradisjonen tro arrangerte Misjonssalen i Ålesund HalloVenn den 31. oktober. Salen var fylt til randen av utkledde barn og voksne. Over 200 personer fra både nærområde og litt lenger borte hadde tatt turen. Mange av disse går ikke i Misjonssalen til vanlig. Showet ble åpnet med at alle barna som ville ble invitert opp på scenen for å danse Blime-dansen. Temaet for årets sang er at du er mer enn god nok akkurat som du er. Etterpå holdt Monica Volle, i rollen som Espen Askeladd, en flott andakt for oss om det levende vannet. Så var det klart for aktiviteter, godterisanking og pølsespising.

Bamsefar på hallovenn
Andreas Bakke

De forskjellige rommene i Misjonssalen var fylt opp med aktiviteter, og for hver aktivitet man gjorde fikk man godteri. Her var det blant annet; bowling, kast ball i apen, lykkehjul, hoppeballrace og mye mer. Godteposene ble fylt opp, og glade barn løp rundt i Misjonssalen. Man kunne også ta turen til hovedsalen der det var servering av pølser og popcorn.

Ellen Johansen tok turen fra Vestnes for å få med seg Hallovenn. I år var det barn fra fire familier som tok turen over fjellet. Ho forteller at de har hatt det som tradisjon i mange år å være i Misjonssalen denne dagen. Dette er et veldig bra alternativ når man ikke ønsker at barna skal gå knask eller knep. Koselig innpakking rundt kvelden med koseligere kostymer og andakt. Samtidig får barna godteri, noe som det er store forventinger til denne kvelden. På bilturen hjemover var ungene fornøyde både med aktivitetene og masse (!) godteri. At bilturen tok 45 minutter var bare bra, for da hadde de god tid på å spise godteri, og de kunne legge seg senere enn vanlig.