Bibel, tornekrone, hjerte

Bibelkurs på Tonstadli

Bibelkurs er for deg som ønsker å komme avsides for å lære mer fra Bibelen og livet med Gud

Bibelkurs for alle

13.-18. januar inviteres du til Bibelkurs på Tonstadli i Sirdal. Alle er velkomne uansett alder. Det blir ei uke med Bibelen i fokus, og med tid til vennskap, sosialt og mye god mat. Har du vært en kristen lenge eller er du ny på veien? - Bibelkurset er for alle som ønsker å lære mer om Jesus.

Tonstadli

Du kan bo og spise på Tonstadli hele kurset eller deler av det. Det går også an å bestille enkeltmåltider. Tonstadli har flotte rom og masse god mat å by på.

Lærerne

Undervisningen foregår i klasserom med pulter, og noe i dagligstuen. Det blir 3-4 timer (45 min) på dagtid og 2 timer/møter på kveldstid. Forkynnerne Kristian Fagerli, Jon Håvard Gundersen, Magne Birkedal og Kjell Dahlene blir med som lærere denne uken. Fagerli vil ta for seg temaet: Apostlenes gjerninger i lys av ordparet Jøder og hedninger. Gundersen kommer til å ta for seg profeten Haggai, Birkedal tema fra Elisjas liv og virke og Dahlene vil ta for seg aktuelle tema om Bibelen.

Fritid

Du velger selv hva du vil gjøre på fritida. Det blir sosialt å være sammen på Tonstadli. På kveldstid blir det mulighet for volleyball i aktivitetssalen. Dersom snøen er kommet, så er det gode muligheter til å gå på ski på Feed skiarena. Tonstadbadet er et fint og nytt anlegg som har åpent et par dager.

Hjertelig velkommen til Bibelkurs!

Her kan du lese mer om Bibelkurset