Pit Stop

PIT STOP

Sett av helgen 18. - 20. oktober. PIT STOP på Blindheim bedehus

Oktober er i gang og det betyr også at årets Pitstop nærmer seg. 18.-20. oktober er helga som alle bør sette av for å være med på Blindheim bedehus.

Pitstop er ei felles ungdomshelg som blir arrangert av IMF-ung Sunnmøre og NLMung nordvest sammen med lokale forsamlinger. En helg som inneholder møter, lovsangkveld, seminar og sosialisering.

I år har vi to talere som har blitt utfordret på å snakke om bønn, dette er årets tema for helga. Andreas Furnes som opprinnelig er fra Godøy, men som er bosatt i Oslo og Sunniva Fuglestveit som kommer fra Mandal, men som også er bosatt i Oslo, taler til oss.

Bønn har kanskje i vår hverdag blitt nedprioritert, men vi ønsker at denne helga skal være med på å sette fokus på viktigheten av bønn. Bønn er en sentral del av livet til Jesus og de andre vi leser om i bibelen og bør derfor være en sentral del av våre liv.

Vi får i tillegg besøk fra Helge Åkernes som skal ha seminar for oss, Helge jobber i Åpne dører, organisasjon som jobber med fokus på de forfulgte kristne. Vi får høre fra arbeidet til Åpne dører og hva bønn har å si for de som er forfulgt.

Resten av programmet kan du se på plakater som blir hengt opp rundt på Sunnmøre eller facebook arrangement: pitstop 2019.