Blide damer i solskinn foran Hallarheim leirsted

Kvinnehelg på Hallarheim

20.-22. september var ca 25 damer samlet på Hallarheim leirsted i Nærøy. Deltakerne kom fra Sømna i nord til Osen i sør, med god aldersspredning; fra 24 til 91 år!

Trygg hos Gud

Tidligere Mongoliamisjonær Åshild Sørhus tok oss med inn i Jakobs liv. Hovedtema var "Trygg hos Gud" med tema for hver bibeltime: Trygg i Guds løfter, Trygg i hverdagen, Trygg i tjenesten og Trygg i håpet. Bibelen forteller om svikt i Jakobs liv, men Gud er trofast mot sine løfter til Jakob, og han ledet ham på tross av hans svikt. Slik er også Gud mot sine barn i dag.

På misjonskvelden lørdag delte Åshild opplevelser fra Mongolia og informasjon fra Indonesia. Senere på kvelden var det "dele-stund", med vitnesbyrd om vår Fars omsorg og Det evige livs håp.

 

God tid til fellesskap og Guds ord

Etter formiddagsmat lørdag gikk  turen først til Kolvereid, hvor vi var innom "Sopinfestivalen", før vi kjørte ut til Hestøya. Et naturskjønt sted! Der drakk vi vår medbrakte kaffe i heimen til to gjestfrie damer, og hadde sangstund. Det ble ei helg med god tid til Guds ord, og tid til sosialt fellesskap.

Vi reiste fra Hallarheim med takk til de tre damene i komiteen som hadde lagt alt så godt til rette for oss.