julegaver

Julegavetips

Nå er det snart tid for å tenke på julegavene!

Kanskje du skal velge en hard pakke, med en god bok til noen du er glad i? Lunde forlag kan tilby mange gode titler til både små og store, unge og gamle lesere.

En av av de nye utgivelsene er boka «Sveinung Lianes – gjenbruksgründer og misjonsmann». Den kan være aktuell som julegave til alle som har vært borti denne unike og handlekraftige misjonslederen. Lianes var ansatt i Misjonssambandet i over 50 år.

Også i region nord har han mange kontakter, og mange har møtt han i forbindelse med oppstart av gjenbruksbutikk både i Tromsø og Finnsnes. Den som leser boka, vil få kjennskap til Lianes som person og som kristen. Også til yngre misjonsvenner vil den gi impulser og lærdom.

Det er tidligere Utsyn-journalist Per Ove Aarseth som er forfatter. Du kan spørre etter den på nærmeste bokhandel eller bestille den på Lunde forlag.