Bodø sentrum

Inspirasjonshelg i Bodø 1.-3. november

Første helga i november blir det inspirasjonssamling for alle i Saltenområdet. Hjertelig velkommen til åndelig påfyll og fellesskap med storfamilien!

Helga 1.-3. november blir det arrangert en inspirasjonssamling for alle i Saltenområdet. Samlingen skal være i Betania i Bodø. Helga arrangeres for at du skal kunne komme dit med hele familien for å få åndelig påfyll, møte søsken i troen, og bli inspirert til livet med Jesus i hverdagen der du bor.

Det er egne samlinger for barn på lørdag og søndag. Ønsket er at det er storfamilien som møtes. Det innebærer at alle; ung, eldre, enslig, familie, student, eller etablert, er hjertelig velkommen til Betania i Kongens gate 12, Bodø.

 

Talere som blir med

Asbjørn Handeland vil være hovedtaler gjennom helgen. Asbjørn er gift med Brynhild, bor i Eiken og har tre barn. Han har tidligere vært bl.a. barne- og ungdomsarbeider, leder NLM Ung i Region sør og lærer på Fjellheim bibelskole. De siste årene har han brukt mye tid som forkynner for ungdom i NLM region sørvest, spesielt på LOGOS. Han også har vært områdearbeider for Flekkefjord Felleslag.

 

Kari Synnøve Nord-Varhaug blir også med denne helgen. Hun begynte som UNG leder i region nord i august. Hun er gift med Morten, har tre barn, er utdannet lærer og har flere år bak seg som lærer og misjonær i Pokot i Kenya. De siste årene har hun reist som barne- og ungdomsarbeider i NLM region sørvest, og undervist på skole.

 

Hovedtrekk av programmet

Helga starter med temasamling av Asbjørn Handeland fredag klokken 19:00. Der det blir enkel bevertning etterpå. Lørdag starter dagen med bønnesamling klokka 09:30. Videre utover dagen blir det temasamlinger/eget barneopplegg, lunsj, og kveldsmøte. Etter møtet blir det kveldsmat på Betania, og Åpent hus i Gjerdåsveien for studenter/unge voksne. 


Søndag vil det være søndagsskole for barna samtidig som det blir gudstjeneste med nattverd. Bønnesamling starter klokken 10:30, en halv time før gudstjenesten. Helgen avsluttes med middag.

Praktisk må en ordne med frokost og overnatting selv. Måltidene kan kjøpes. De som har muligheten til å melde fra om bestilling av måltid slik at en lettere kan beregne mat gjør dette på tlf. 952 48 702 (Lisbeth Fjell Leithe).