Medarbeidere under respons

Årets Respons er over

Årets "Respons" gikk av stabelen 11. og 12. september

Denne innsamlingen til driften av Radio Nordvest er en av årets viktigste og formålet er å oppmuntre lyttere og støttespillere til å være med å løfte Radio Nordvest sitt arbeid videre ved å gi en (ekstra) gave disse to dagene!

Radio Nordvest er fortsatt driftet av frivillige gaver og det ser vi stort på og håper å kunne gjøre dette også i fremtiden!

Det ble to kjekke dager med direktesendinger, besøk av misjonærer, intervju og god prat med lyttere i studio, konkurranse i tradisjon tro i begge «10-timene» mellom UNG-leder og regionleder om å samle inn mest i løpet av en time, trekning av fine sponsede premier og gode og oppmuntrende tilbakemeldinger fra innringere!

Årets resultat landet på 137.640, - som er høyere enn i fjor, men fortsatt noe lavere enn tidligere år. Daglig leder Lene Værnes Landro er på vegne av Radio Nordvest veldig takknemlig for alle som har bidratt under årets innsamling, både som frivillige, gjester, sponsorer og glade givere!

Så håper vi at også yngre støttespillere ser stort på å være med å støtte arbeidet som drives i kristen nærradio videre, både økonomisk og gjennom forbønn. Radio Nordvest ønsker å være en kanal som utruster og oppmuntrer i troen, formidler håp og viser lytterne Jesus, slik at enda flere kan få bli kjent med og komme nærmere Han!

I år ønsket vi å velsigne Norea Mediemisjon sitt kvinneprosjekt, «Håpets kvinner" med 10% av gavene som kom inn under RESPONS! -Vi tror det er velsignelse i å velsigne andre!

Vil DU være med på dette store misjonsarbeidet som drives i kristen nærradio, så trenger Radio Nordvest flere FASTE GIVERE for å kunne drive videre!

Du kan sette opp fast-trekk i nettbanken din til kontonr.: 8220.02.91.707                         - si gjerne fra til: post@radionordvest.no, slik at vi kan føre deg opp som fastgiver!

Vi er utrolig takknemlige for alle som står med Radio Nordvest i arbeidet om å nå ut med Guds rike gjennom radiobølgene!

På tampen ønsker vi å invitere deg til «SYNG» med Radio Nordvest, den 26.oktober kl.17 i Misjonssalen Ålesund!  -En koselig høstkveld med mye sang og musikk, andakt, informasjon om radioarbeidet, kaffi, kaker og god prat! VELKOMMEN!