Betel musikklag fra Veavågen

Møter på Stangeland misjonshus

Stangeland misjonshus ligger i Kopervik og er heleid av NLM. Bedehuset ble bygget så tidlig som i 1914.

Det er Kristian Brautaset som er formann for NLM i 2019. Han forteller at de pleier å ha ei møteuke og ei møtehelg i semesteret. I tillegg har de en samling i måneden der de leser gjennom et kapittel i Bibelen og samtaler om dette. Denne samlingen fungerer som ei bibelgruppe.

Stangeland misjonshus Kopervik
Ove Sandvik

19.-22. september var det tid for høstene første møtesamling. Ove Sandvik var forkynner og et flott knippe med sangkrefter deltok. Torsdag sang koret «Sola Gratia» fra Åkra, fredag Anne Serine, lørdag Miriam Oskarsdottir, mens Betel musikklag fra Vea sang på søndag.

Flokken i Kopervik er ikke veldig stor, men trofast. Utenom sangkreftene var det mellom ti og søtten på de ulike samlingene.