KIA-besøk på Solhøgda

Høstsesong i full gang på Solhøgda

Stor aktivitet på Solhøgda også i august

Nå er det stor aktivitet på Solhøgda Leirsted i Ålvundfjord. Det er igjen tid for leirskole. Sist uke var det elever fra Trondheim som fikk oppleve Solhøgda, ei uke med aktiviteter både på sjø og i fjellet. Elevene stortrives med klatring, BMX sykling, båt og fisketur, fjelltur, men også besøk på kraftverk og Aluminiumsverk. For oss som arbeider her er det stort å oppleve elever og lærere som trives og setter stor pris på det de får oppleve. Dette blir ei helt annerledes skoleuke som de husker hele livet. Denne uka var en av lærerne som fulgte klassen, elev her i 2004. Kjekt å høre at hun hadde gode minner og enda tok hun vare på diplomer hun hadde fått.

August starta med fjell-leir, en fin flokk med deltakere fra området, men og fra Vestlandet, Østlandet og Sørlandet. De fikk oppleve den fantastiske naturen på Nordmøre både i Trollheimen og i Sunndalsfjella, og samtidig lytte til god forkynnelse.

I midten av august fikk vi besøk av KIA fra Trondheim. En stor flokk syrere, og noen fra andre nasjoner, ja hele familier ønska seg ei helg på Solhøgda. De satte stor pris på at vi kunne hente/bringe de med Solhøgda-bussen. Her var det aktivitet fra morgen til kveld med Bibelsamlinger, og stor aktivitet både i båt, med fotball og volleyball, klatring, lunsj i gamma, leirkveld m.m. Flere av deltakerne ville ikke dra på søndag, og alle ville tilbake til Solhøgda. Noen av familiene hadde ikke vært i Norge mer enn fire måneder. Ei fantastisk trivelig helg med stor takknemlighet.

Nå venter vi både romsdalinger og sunnmøringer på leirskole de neste ukene. Siste helga i september 27.-29.9 er det igjen Høstweekend. En Weekend for alle, men spesielt tilrettelagt for psykisk funksjonshemmede. Og 4.-6. Oktober er det igjen tid for 60 pluss. Her blir Vegard Svensen med som taler.

Alle er hjertelig velkommen til Solhøgda!