Regionlederen tester ut lignende hodetelefoner som vinnerne kunne velge.

Takk til faste givere

Tre heldige vinnere er trukket ut av de som ble fast giver eller økte gavebeløpet under giveraksjonen.

Årets giveraksjonen i NLM region øst, som ble avsluttet på regionkonferansen på Fangekasa, resulterte i 25 nye faste givere og 40 som økte gavebeløpet. Til sammen tilsvarer dette en årlig gaveinntekt på 450.000 kroner.

– Hjertelig takk til hver enkelt som har gitt og som fortsatt vil gi! Vi er avhengige av gaver til arbeidet både i vår region og på misjonsfeltene, uttaler regionleder Ernst Jan Halsne.

Årets vinnere

Vinnerne kunne velge én av følgende tre gevinster: Festivalpass på UL (2019 eller 2020), Julebord for to på Solbukta i 2019, eller Bose QuietComfort 25 hodetelefoner. De tre vinnerne er: Berit Holen, Jaren, Idar Engeseth Bang, Oslo, og Eva Davik, Fjerdingby. Gratulerer!

Fortsatt mulig å gi

Selv om selve giveraksjonen er avsluttet, er det fortsatt mulig å gi, både enkeltgaver og som fast giver. For å bli fast giver, fyll ut skjemaet på nlm.no/fastgiver. For å øke din giveravtale, se minside.nlm.no.

For mer informasjon om fast givertjeneste eller andre måter å gi på, ta kontakt på telefon 22 00 72 00 eller epost giver@nlm.no.