Forkynnere samlet til forkynnerlunsj

22. september – frist for talerforespørsel

Høstterminen er allerede godt i gang. De fleste bedehus har startet opp med møtevirksomheten i august. Nå er det tid for å spør etter taler til våren.

Hovedstyret sine reiseruter ble sendt til foreningene og forsamlingene fredag 13. september. Regionen vil starte å legge reiserutene for sine forkynnere mandag 23.9. Ønskene kan sendes inn på mail reiserutesorvest@nlm.no

Vi er takknemlig for alle som legger til rette for at Guds ord kan bli forkynt rundt om i bygd og by. Det er et mektig budskap vi får forkynne. Guds ord er «mektig til å frelse deres sjeler.» (Jakob 1,21b). La oss sammen be om vekkelse og fornyelse.

Bildet er tatt tirsdag 17. september på Fjelltun. Da var noen av de omreisende forkynnerne samlet til «forkynnerlunsj» hvor den enkelte forkynner fortalte fra virksomheten og ting han er opptatt av akkurat nå. Det var også tid til bibel, bønn og et godt måltid mat.

Fra venstre ser du Birger Helland, Sverre Hovda, Kolbjørn Bø, Georg Mork, Egil Skutlaberg, Stein Sandvik og Magne Vatland. Ove Sandvik var fotograf.