Aktiviteter på tunet

Forsamlingshelg på Utsyn

Mange av våre forsamlinger arrangerer helgetur til en av leirplassene, for å bli bedre kjent og å høre Guds ord.

Misjonsforsamlingen på Jørpeland hadde si helg på Utsyn, på Finnøy, fredag 30. august til søndag 1. september. Komiteen for helga hadde lagt ned et grundig arbeid for å et aktuelt og spennende program for store og små.

Oppslutningen om helga var veldig god. Aller rom var fylt opp, med 60 stor og små fra 0 år til 65. Ei slik helg er en god anledning til å bli godt kjent med flere av dem som samles til møter på bedehuset. Det var derfor satt av god tid til både fritid og felles aktiviteter for store og små.

Det var Steinar Mjølsnes som talte for de store og Sigrid Voster for de små. Det var samlinger om Guds ord morgen og kveld, med tid også til bønn og vitnesbyrd.

Utsyn stilte med den nydeligste mat, og en flott oppdekning.