Dåp

Vekst i Kristiansund

26. August 2018 ble Misjonssalen Kristiansund innviet med åpningsfest. 364 dager senere var det duket for den aller første barnedåpen i Misjonssalen

Søndag formiddag var 76 personer samlet til familiemøte med dåp. Ungleder Geir Henning Tunheim, som forøvrig også er dåpsbarnets onkel, forettet selve dåpshandlingen og hadde familieandakt for oss. Det ble en flott familiesamling med mye liv og med Jesus i sentrum. 

Det har nå gått et helt år siden åpningsfesten i 2018 og vi ser tilbake på et år fylt med takknemlighet.
Det er gledelig å se at pilene peker oppover på de fleste målbare punkt. Antall møtedeltakere er tredoblet siden flyttingen fra Innlandet bedehus og som et resultat av dette har også kollektgavene økt merkbart det siste året. Bibelgruppen Credo, for unge voksne, er nå også blitt så stor at den i høst er blitt tvunget ut fra hjemmene og inn i Misjonssalen.

Men større enn tall og statistikk er følelsen av at Misjonssalen virkelig betyr noe for folk, også fra omliggende kommuner.
Vi ser med glede og forventning frem mot et nytt år i Kristiansund og ønsker velkommen til Misjonssalen