Maleri av Dubland

Nytt stevne i Matningsdal

Antall sommerstevner har gått betydelig ned de senere årene. Det er derfor gledelig å kunne melde om et nytt som starter opp.

Odd Dubland var nylig på telefonen og kunne fortelle at han ønsker å få til et stevne på Matningsdal bedehus. Matningsdal ligger inn av Brusand. Han har hatt kontakt med lokale misjonsvenner og nå er alt i boks.

Stevnet blir på Matningsdal bedehus søndag 11. august kl.15.00. Det blir tale og sang av Odd Dubland og Holger Kjølvik. Odd Dubland har nettopp startet en basar til Norea Mediemisjon. Han vil lodde ut tre malerier som han har malt. Ette av disse ser du på bildet. På stevnet blir det anledning å kjøpe lodd på disse maleriene. Vi håper på stor oppslutning fra hele Jæren, sier Dubland.

11. august er for øvrig en stor stevnedag i regionen vår. I hagen til Thorild Vatland er det Vatlandstevnet kl.12.00. Vatland ligger ved Nesvåg, noen kilometer nord for Hauge i Dalane. På dette stevnet vil Steinar Harestad tale. Det blir sang av Tone Allis og Hans Egil Rødland og Magne Vatland vil ha opplegg for barna.

Misjonsfolket i Høgsfjord samles til sitt årlige stevne på Byrkjedal bedehus kl.13.00 og 15.00. Det blir tale av Einar Krogedal og sang av Karstein Kjærvold og Per Dirdal.

Glimt fra et tidligere Helgøystevne
Privat

Ryfylkebuen setter seg stevne på Helgøy kl.14.00. Her vil Marit Andersen tale og det blir sang av Kvitsøykameratene. Båtskyss fra Fiskå kl.13.15 og Grønnevik, Fister kl.13.30. Dette stevnet har tradisjon helt tilbake til 1917!

Hjertelig velkommen på stevner!!