GF bånd

Stor nyhet

3.juli er det ett år siden tidenes generalforsamling, GF, ble arrangert på Oslofjord Convention Center, OCC med Region sør som vertskap.

–  Da må dere mimre litt og minne hverandre på hvordan dere hadde det på «the best GF ever», kommer det muntert fra Vidar Nilsen som var nestleder i hovedkomiteen for GF-2018 og primus motor for å få arrangementet til OCC.

 

Tilbakemeldinger

Tilbakemeldingene var mange og gode fra misjonsfolket som deltok på GF. På det meste var det nærmere 4 500 til stede på møtene. Det var 3 700 forhåndspåmeldte og nærmere 1000 av disse var barn.

Elias Kjellevik (bildet) fra Flekkerøy var en av de som var med på GF. Og han har, hver dag siden GF var 3.-8.juli i fjor, hatt GF– båndet på! Og båndet har holdt det, gjennom all aktivitet som Elias har vært med på dette året. Noen bedre?  – Jeg gleder meg alt til neste GF og neste armbånd, smiler Elias.

– Hva likte du best ved GF, Elias?

– Jeg ble kjent med mange nye mennesker, jeg badet mye, og så likte jeg godt barneopplegget, møtene og konsertene. Det var også moro å være med på klatring høyt og lavt, og det var gøy å lage ting. Plassen var perfekt, og vi hadde eget hus ikke langt ifra hverandre. Og så var det gøy at det varte så lenge.

 

GF 2021

Så da er det bare å glede seg til neste GF som blir 6.–11. juli 2021. Og stedet, – ja det blir Oslofjord Convention Center, OCC i Vestfold i 2021 også. Det er bare to år til.

 – Jeg tror at et slik stort arrangement har stor betydning for arbeidet vi driver til daglig i de små lokale fellesskapene våre. Det er viktig å løfte blikket å se at vi er med på noe stort. Derfor håper jeg at så mange som mulig blir med på GF 2021 og virkelig gjør det til et kjempearrangement, sier Vidar Nilsen.

Har du noen gode minner fra GF-2018? Da er det bare å dele dem med de rundt deg, og samtidig begynne å forberede seg til GF 2021!