Utsikt over Ålvundfjorden

Fjell-leir på Solhøgda

Todalen og Grøvudalen er utgangspunkt for to av turene på årets fjell-leir

Solhøgda Leirsted ligger i Ålvundfjord på Nordmøre ved inngangen til Trollheimen og gir fantastiske muligheter for turer med storslagen natur og utsikt. Årets fjell-leir arrangeres 1.-4. august. En av turene i år er planlagt med buss til Todalen og Kårvatn. Her tar vi turen innover Naustådalen og Nauståfossen med tur til Kvannjolfjellet 1127 moh. En fantastisk tur inn i Trollheimen.Det blir lagt opp til flere alternativ etter form og kondisjon.

Lørdagen er det planlagt tur til Grøvudalen og Gammelsetra. Turen til Gjøra, forbi Åmotan, Svisdal, Hafsås er en opplevelse for seg selv.

På søndag tar vi en kortere tur i nærområdet.

Med som taler blir Jan Helge Aarseth. Han er bosatt på Vigrestad, men opprinnelig fra Ellingsøya på Sunmøre. Han har vært misjonær i Tanzania og lærer på Fjelltun Bibelskole. Nå arbeider han som pastor i IKF Stavanger (Internasjonalt Kristent Fellesskap).

Det er enda ledige plasser. Dette er en flott mulighet for den som vil være med på unike fjellturer i en fantastisk fin natur og samtidig få lytte til Guds Ord. Renoveringsarbeidet med internatene er nå helt ferdig, og alle får nå overnatte på lyse fine rom.

Velkommen til Solhøgda!

Mer informasjon finner du på leirsted.no