Eivind Sætre forkynnende

Sjelesorgkurs

Stor interesse for å lære mer om sjelesorg da NLM sørvest inviterte til kurs med Eivind Sætre.

Det ble helt fullt i Misjonssalen i Sandnes da ca. 115 personer kom for å lære mer om sjelesorg torsdag 4. april. Gjennom to undervisningsbolker ble det gått gjennom flere sentrale og viktige ting for den som ønsker å ta imot andre til samtale. 

Bilde av salen
Privat

Dette sjelesorgkurset var det første av flere som er planlagt holdt i region sørvest. Ønsket er å øke bevisstheten rundt viktigheten av samtale og sjelesorg i alle kristne fellesskap. For mange er det utrolig utfordrende å sette ord på vanskelige ting i livet og derfor ønsker NLM med disse samlingene å utruste flere personer både lokalt, regionalt og nasjonalt til å bli gode sjelesørgere. 

Dato for neste sjelesorgkurs i region sørvest er 17. oktober. Det blir også i Misjonssalen Sandnes og da er det sjelesørger i NLM Grete Yksnøy Martinsen som kommer. Mer informasjon publiseres her på nettsidene og på NLM Sørvest sin facebookside.