Hender i været på konsert

Konserter på Regionkonferansen 2019

Det er bare å glede seg til du kan sitte og nyte tre konserter av nydelig musikalsk kvalitet på Regionkonferansen på Fangekasa 31.mai - 2.juni. Her kan du lese mer om artistene og konsertene.

A Few Good Men

Tidspunkt: Lørdag kl. 21:30 

Fire bilder av fire ulike menn
Privat

Sterke vokalprestasjoner og sterke vitnesbyrd!

‘A few good men’ er et kristent «boyband» som i all hovedsak synger GAITHER. Først og fremst fordi de alle har én fantastisk ting felles: de vil synge og JESUS! De har hver sin story og hver sin unike sangstemme, men sammen klinger de tidvis nesten like godt som originalen!

I dyp respekt for Gaither Vocal Band har disse gutta satt sammen hva de kaller et «Norsk Gaither-band». Dette prosjektet har startet flere ganger. I nyere tid, etter at Morten Gjerløw Larsen og Håvard Gryting jobbet sammen i «The show must go on» (Queen-show som har gått i Norge i 10 år!) og Morten falt sammen i alkoholproblemer, møttes de to igjen på en scene; begge kristne og med ønske om å kunne reise rundt med evangeliet og synge!

Så kom Jens Andreas Kleiven og Sindre Røyland på plass. Totalt de fire som utgjør ‘A few good men’: Norges Gaither Vocal Band.

I bandet har de med seg ingen ringere enn en av Europas råeste rock-gospel pianister: Stig Lindell (Sverige), Nina Eide på bass, samt Martin Säfström på trommer.

‘A few good men’ har eksistert i under ett år, og har allerede gjort to store konserter, samt en helaftens TV-konsert.

 

Silje og Jens Andreas Kleiven (Familiekonsert)

Tidspunkt: Lørdag kl. 16:15

Silje og Jens Andreas Kleiven
Privat

Ekteparet Silje (34) og Jens Andreas (35) Kleiven har vært gift i 13 år og sammen har de tre barn og fem høner som de deler med naboen på Langerud i Oslo. Både Silje og Jens Andreas har utdanning i musikk fra Norges Musikkhøgskole, hvor Silje har spesialisert seg i jazzsang mens ektemannen har spesialisert seg i jazzpiano.

Til daglig jobber de begge hovedsakelig som freelance musikere, og Silje også som forteller. Silje er engasjert i vokalkvintetten Fauna og en salmetrio, og sammen med Jens Andreas er hun med på Trygve Bjerkrheim-prosjekt og TeamÅT. I tillegg jobber hun mye med både barnekor og voksenkor, samt sang i eldreomsorg, musikk i skolen og krafttak for sang. Jens Andreas sine musikalske prosjekter er blant annet som artist under eget navn (med tre utgitte plater), JAKT (Jens Andreas Kleiven trio). Eller jobber han på TV-produksjoner som korist, arrangør og pianist på programmer som The Voice, Skal vi danse, Idol og Beat for Beat.

Lørdag ettermiddag skal disse musikalske talentene lede oss gjennom en familiekonsert med alle barna som har vært med på korseminar tidligere på dagen.

 

Thea Aarseth og musikere fra Misjonssalen Oslo

Tidspunkt: Fredag kl. 21.30

Thea Aarseth foran Sagene kirke
Sondre Lidal

Thea Aarseth (23) er fra Oppegård og er nå bosatt i Oslo og studerer på Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Tidligere har hun studert musikk, menighet og ledelse ved NLA Staffeldsgate, og har i samarbeid med Misjonssalen Oslo forfattet og gitt ut lovsangen «Hos deg».

På Regionkonferansen skal Thea ha konsert fredag kveld. Der får vi høre flere av Theas selvskrevne sanger, i tillegg til flere tidløse salmer i ny drakt. Thea skriver ærlige og livsnære sanger om og til Gud, som mange kan kjenne seg igjen i. Hun håper at konserten kan bli mer enn bare en konsert, og at folk kan sitte igjen med en visshet og følelse av at Gud er med i både gode og dårlige dager, uavhengig av hvilke stormer man står i. Med seg har hun gode venner fra Misjonssalen som skal være med å gjøre denne konserten til et av helgens mange høydepunkt.

 

Mer info om Regionkonferansen finner du på www.nlm.no/regionkonferansenost.