Gruppebilde av alle som var til stede.

Konferanse på Hiruzen Bible Camp

Japan-feltet har hatt sin årlige konferanse. I år var det ikke minst gledelig at kirkepresidenten presenterte det nye teamet for ungdomsarbeidet i kirken.

Vi ser tilbake på fine dager på Hiruzen Bible Camp og den årlige misjonærkonferansen i Japan. Med nesten doblet antall fra i fjor, kunne vi telle 17 voksne og 9 barn til stede. Med gjester ble vi 32 til sammen.

Regionleder Eivind Jåtun og misjonær Leifur Sigurdsson holdt gode bibeltimer for oss.

  

Ser fremover

To Fjellhaug-studenter og en pensjonert Aobaen-barnehagelærer hadde et glimrende opplegg for barna, og dette friga tid til oss voksne til å fokusere på strategi for arbeidet og bønn for fremtiden. Inspirerende å dele erfaringer fra arbeidet og be for hverandre.

Kirkepresident Rei Nagata besøkte oss den ene dagen og presenterte det nye teamet som jobber for ungdommene i WJELC, samarbeidskirken vår. Det blir spennende å se fruktene av dette arbeidet fremover! Vær gjerne med og be for det.

 

70 år i Japan

NLM har arbeidet i Japan i 70 år, og dette markerte vi på konferansen med et foredrag av NLM Japans historie, bildefremvisning og naturligvis et flott kakebord.

Siste hele dag fikk vi også anledning til å besøke Tottori Flower Park. Til glede og rekreasjon for både store og små!