Hender som holder jord med spire

Er fellesskapet ditt bærekraftig?

Under Region øst sin regionkonferanse på Fangekasa 31.mai - 2.juni vil vi sette fokus på hva som kjennetegner fellesskap som varer, og er bærekraftige over tid.

I region øst ønsker vi å bygge «inkluderende og disippelgjørende fellesskap – i alle generasjoner – som deler evangeliet om Jesus». Dette er en utfordrende, men god visjon. Den tvinger oss til å ta opp status på fellesskapet vårt. Lever vi slik sammen at vi er inkluderende overfor andre mennesker? Blir både unge og voksne utrustet til et liv i etterfølgelse av Jesus?

 

Individualisme i fellesskapet

Vi er individualister, men prøver å bygge gode kristne fellesskap. Et fellesskap som tidvis kan oppleves altoppslukende. Hvordan kan vi ha det godt med oss selv, unngå utbrenthet, og leve bærekraftige kristenliv som enkeltmennesker i fellesskapet?

Hvordan kan single finne en naturlig og meningsfull plass i våre fellesskap, som stadig fremelsker kjernefamilien?

 

Vi vil dele, dele, dele du og jeg

Evangeliet er godt nytt for han over hekken, og for henne i Asia. Begge steder vil vi dele de gode nyhetene om Jesus, men misjon er ofte lettere hvis vi kan være sammen om det. Bærekraftige fellesskap er utadretta mot lokalsamfunnet rundt seg. De sitter ikke passivt og venter, men går ut der folk er. For noen innebærer det å snakke med kunder/frivillige på gjenbruksbutikken. For andre handler det om å bygge gode relasjoner med en kollega, treningskamerat, eller studievenninne. 

 

Fangekasa står klar

Under konferansen vil vi sette fokus på alle disse temaene, og som rammer for konferansen står Fangekasa klar. Styreleder ved Fangekasa Misjonssenter, Bjørn Magne Heier, gleder seg til konferansen.

Bjørn Magne Heier
Silje Måseide

- Møtehallen rommer opptil 400 mennesker, og vi håper jo at den blir fylt! Vi har lekepark for de de minste barna, og for de litt større kan vi tilby volleyball, og områder for fotball og andre aktiviteter. For de som leier hytter, eller kommer i telt, bobil eller campingvogn har vi gode fasiliteter med gjestekjøkken og sanitæranlegg.

For de som ønsker å tilbringe hele langhelga på Fangekasa så åpner campingplassen fra onsdag kveld. Ta direkte kontakt med Fangekasa for overnatting.

 

Følg NLM region øst på Facebook og Instagram for fortløpende informasjon om konferansen. Mer info finner du på www.nlm.no/regionkonferansenost

Nasjonalt