Barn og voksen har vannkrig

Bli med på leir i sommer!

I perioden mai til august har NLM Midt-Norge fire supre sommerleirer på kalenderen:

Lammeleir

10.-12. mai blir det Lammeleir på Murumoen i Lierne. Leiren er for 1.-6. klassinger og finner sted på gården til Britt-Ellen og Knut-Eirk Himle. Her blir det mulig å være med i sauefjøset og se på nyfødte lam. Kanskje er man heldig og får være med på lammefødsel også.

Fotball og bibel

For de fotballglade blir det Fotballeir på Rødde Folkehøgskole for 4.-7. klassinger 21.-23. juni. Ballaktiviteter, fotballkamper, bibelsamlinger og nye venner er stikkord her. Påmeldingsfristen er 6. juni.

Moro med vann

I de fine omgivelsene på Laberget i Skogn blir det «Plask» for 2.-4. klassinger 16.-18. august og «Splash» for 5.-7. klassinger 23.-25. august. Dette er leirer med varierte sommeraktiviteter som bading, padling, vannballonger og vannkrig. Kanskje vil du be med deg noen som ikke har vært med på leir før?

 Påmeldingsskjema og leirbrosjyrer finner du på www.nlm.no/leirmidt-norge.