Berit Arner Ådnanes

Nye regionledere i NLM utland

Berit Arner Ådnanes og Lamessa Endalew er ansatt som regionledere i NLM utland.

Berit A. Ådnanes er fast ansatt som regionleder for Mongolia, Japan, Sentral-Asia og Nord-Afrika. Hun har tidligere vært misjonær i Mongolia, og har og har også flere års erfaring fra internasjonalt bistandsarbeid.

 

- Fantastisk mulighet 

- Stillingen som regionleder utland virker veldig spennende. Først og fremst søkte jeg stillingen fordi jeg brenner for misjon og ser dette som en fantastisk mulighet til å få være med å utvilke NLM’s misjonsarbeid fremover. Det er veldig kjekt at jeg skal få følge opp arbeidet i Mongolia og Sentral-Asia, plasser jeg kjenner godt og er veldig glad i. I tillegg blir det veldig spennende å bli kjent med utsendingene og arbeidet i Japan og Nord-Afrika, som er to nye områder for meg, sier hun til nlm.no

Ådnanes overtar etter Eivind Jåtun som har hatt et ettårig engasjement i stillingen.

Lamessa Endalew
Marius Bergersen

Tar over Øst-Afrika

Lamessa Endalew er ansatt i et to-årig vikariat som regionleder for Øst-Afrika. Denne regionen består av landene Etiopia, Kenya og Tanzania. Han har de siste årene vært stedlig representant for NLM i Etiopia, og har også erfaring fra bistandseksjonen i NLM utland.

Endalew skal vikariere for Morten Egeland, som skal være stedlig representant for NLM i region Øst-Afrika (Kenya og Tanzania) de to neste årene.