Fra hei til hav

Fra hei til hav

Liker du å gå tur i fjellet sammen med et godt reisefølge. Da anbefaler vi «Fra hei til hav». Da får du både trim og god forkynnelse.

NLM Region Sørvest og Sør arrangerer også i 2019 en leir med turer i fjellet og god forkynnelse. Årets samling skal være 1.-4. august. Basen denne gang blir Byrkjedalstunet i Dirdal. Det blir daglige turer på 5-6 timer.

Møtene blir i friluft om formiddagen og på Byrkjedalstunet om kvelden. Årets talere er Jakob Hånes og Birger Helland. Ledere er Margrethe og Brynjulf Byrkjedal, Inger Johanne og Bjørn Audun Goa og Aud og Jørn Sirevåg.

Spørsmål kan rettes til Jørn Sirevåg på tlf. 91199099.
Påmelding: Fra hei til hav 2019 eller telefon 51 82 31 00.
Påmelding innen 27. mai.
Pris for enkeltrom kr.4289,- og for dobbeltrom per person kr.3068,-.

Velkommen til gode sommerdager!