Vision Nord

Rørende rapport fra Vision Nord

Vision Nord inneholdt både bowling, japansk gameshow, møter, lovsang og seminarer. I år var det spesielt to unge mennesker som ble berørt av årets tema "Forandret".

Vision Nord ble arrangert på NLMs videregående skole på Finnsnes Nordborg VGS helga 17.-20. januar. Det var mange flere elever fra Nordborg VGS som var innom i løpet av helgen sammenlignet med i fjor.

Det ble arrangert gratis bowling på fredag med påfølgende milkshakefest i stua på Nordborg. Her var det veldig god stemning og vi vil invitere til det samme neste år. 

Vision Nord skiller seg  noe fra de andre Vision-helgene ved at alle ungdommer i Nord-Norge er invitert. Derfor får vi hvert år deltakere fra både Harstad, Tromsø, Soltun og andre plasser i nord. 

Kreativ ledergjeng

Visionteamet gjorde en formidabel jobb med å skape god stemning og arrangere gode møter. Vi fikk også oppleve japansk gameshow og et forrykende grab the mic. Når nordlendingene først får sluppet seg fri går stemningen på grab the mic til taket. 

To mennesker gav til kjenne at de ønskte å ta imot Jesus, og flere fikk et fornyet møte med Jesus. Dette gleder oss og gir oss nytt mot!

Vision Nord er noe som "kan ei forklares, men bare erfares". Derfor teller vi allerede ned til neste års Vision Nord!

Hva er Vision?

«Vision» er en møtehelg som arrangeres på NLM sine internat- og folkehøgskoler. De som reiser er frivillige ledere, hovedsakelige fra studentmenighetene i byene. Det er mellom 12-15 stk som reiser til skolen og arrangerer møter med lovsang, aktiviteter, underholdning, seminarer og mye sosialt med elevene. Vi i NLM ung, og skolene, er svært takknemlig for den gode jobben disse lederne gjør for det åndelige og sosiale livet på skolene.   

 

Sjekk ut denne korte promoen for Vision: