Barn leker i snøen

Stor aktivitet på Solhøgda

Mange ulike arrangement går av stabelen på Solhøgda samtidig som dem pusser opp ene internatfløya.

Det skjer mye på Solhøgda for tiden. Samtidig som renovering av guttefløya går for fullt, har det også vært arrangert både Inspirasjonshelg, Ungdomskveld, Vinterleir for 1.-4. klasse og God Søndag nå i januar. På grunn av renoveringen er det nå halv kapasitet på overnatting.

Det er fantastisk å oppleve iveren etter å komme på leir. Vinterleiren hadde mange på venteliste. Det gleder oss at så mange fra de nærmeste bygdene kommer på leir. Og til helga 9.-10. februar er det familiehelg, og vi har plass til en familie til.

Vil også nevne Bibelhelga 1.-3. mars, der er påmeldingen igang. Temaet i år er "Israel i lys av profetordet." Den helga kommer Kjell Furnes og Lars Kjetil Emblem og Annbjørg Sævareid. Da håper vi at vi skal kunne ta i bruk i alle fann noen av romma på guttefløya.

På alle soveromma er vi nå i gang med sparkling av vegger og tak. Guttetoalettet er revet og vi begynner nå med oppbygging i igjen. Vi har og begynt på oppbygging av de tre dusjromma. Forrige uke ble gulvene støpt. Vi gleder oss over det som nå blir gjort og tror det blir veldig bra og tjenlig. Det er fantastisk å få være med å legge til rette for at barn, unge og eldre får komme på leir og høre om Jesus, Verdens Frelser.