Ny gjenbruksbutikk

Nyåpning av gjenbruksbutikk

Lørdag åpnet NLM gjenbruk Finnsnes en større og oppusset butikk. Over 200 mennesker var innom på åpningsdagen. De frivillige gleder seg over en lysere og romsligere butikk

Lørdag 10. februar åpnet NLM gjenbruk Finnsnes igjen butikken sin etter å ha vært stengt noen uker. Bjarte Rydland, leder i NLM gjenbruk, var gjest på åpningsdagen. De fremmøtte fikk marsipankake og vafler i god gjenbruksstil. Omsetningen på åpningsdagen var stor, nærmere 30 000,-. 

Butikken leier nå hele grunnflaten i bygget de er i som gjør at arealet nå er fordoblet. Det betyr mer luft, mer lys og bedre lagringskapasitet. Spesielt større lagringskapasitet er noe som de frivillige i butikken har savnet.

De frivillige har gjort en formidabel innsats i å pusse opp butikken. De har stått på tidlig og sent i flere uker. Forhåpentlighvis bidrar nyåpningen til at enda flere tromsinger får øynene opp for gjenbruksbutikken.