Familie

Velkommen til Tro i hjemmet

«Foreldrelivet med hvilepuls» blir temaet under Tro i hjemmet-helga på Utsyn Misjonssenter. Dette er ei helg for hele familien.

22.-24.mars ønskes familier velkomne til Utsyn Misjonssenter på Tro i hjemmet. Ei helg sammen, og ei helg med påfyll for foreldre, og eget opplegg for barna under undervisningsøkta lørdag formiddag. Å være kristne foreldre i en travel hverdag kan være utfordrende. Denne helga setter fokus på hvordan en kan være gode kristne foreldre i hverdagen.

 

Talere

Steinar Mjølsnes taler på kveldsmøtet fredag, kveldsmøtet lørdag og familiemøtet på søndag. Eli Bjuland og Oddrun Hagen Høie underviser på temabolken lørdag formiddag fra 09.00-13.00.Kari Nordhus taler på familiemøtet lørdag ettermiddag.

Utsyn har plass til flere familier som ønsker å delta hele helgen. Påmelding kan gjøres her.

 

Seminardag

Lørdag 23. mars blir det seminardag under Tro i hjemmet. Da kan familier komme fra 09.30 og ut hele dagen. En kan da få med seg temasamling lørdag mens barna har eget opplegg. Synnøve Helland blir med på barneopplegget sammen med flere ledere. Det blir familieaktiviteter, familiemøte og pizza, så dette blir en flott dag for hele familien!

Seminardagen kan man melde seg på direkte til Utsyn, telefon: 95 22 63 55.

 

Programmet for Tro i hjemmet kan leses her. 

 

Hjertelig velkommen til Tro i hjemmet!