Mann og kvinne holder hender

Velkommen til samlivshelg på Utsyn

Regionen inviterer til samlivshelg på Utsyn også i 2019. Ei helg for ektepar som er nygift eller som har vært gift i et langt liv.

Samlingen blir på Utsyn leirsted på Finnøy 11.-13. januar 2019. Forkynner Sverre Hovda har hatt en del samlivskurs på flere lokale bedehus, med gode tilbakemeldinger. Han blir med denne helga og vil ha andakt fredag kveld og stå for undervisningen lørdag og søndag.

Ledere er Inger Marie og Werner Larsen og Sisel Marie Bjerga. Werner vil også ha andakten lørdag kveld.

 

Pris og påmelding

Pris for hele helga er kr.3.140,- per par. Tillegg på kr.150,- for oppredd seng. Bor du privat, er kursavgiften kr.2.340,-. Påmelding kan gjøres via link på arrangementets side eller på telefon til regionskontoret, 51 82 31 00.

Vi ønsker alle par velkommen til ei viktig helg på Utsyn med mye påfyll både for hjertet, tanken og parforholdet, god mat og mye sosialt.