Bandet øver

Kairos på tur til Volda

Kairos har snart øvingshelg, og vil opptre i Ørsta/Volda misjonsforsamling. Bandet har allerede øvd, og det høres flott ut!

Siste helga i januar er det duket for første øvingshelg i 2019 for Kairos, kretskoret for 9. klasse og oppover. Vi skal være på Vestborg. Høsten har blitt brukt til å øve inn nye sanger sammen med vår forholdsvis nye dirigent, Silje Knardal Johansen.

 

Bandet har forberedt seg

I forkant av den kommende øvingshelga har bandet vært samlet for å få øvd inn sangene, taktene og tonene enda mer. En hel lørdag var satt av for at resten av koret skal få best mulig band med seg både på øving og på opptreden.

Kairosbandet er ikke helt som alle andre band, øvingene er stort sett bare under øvingshelgene til koret, rundt fem ganger i året. Som en da skjønner blir det ikke så mye øving, men vi har med oss dyktige musikere. Silje og mannen Runar står i bresjen og veileder og setter av tid, energi og kompetanse for at Kairos skal få ett bra band.

 

27. januar kommer Kairos til Volda på Ørsta/Volda misjonsforsamling og skal opptre. Etter å ha fulgt med på øvingene både med og uten kor, kan jeg gå god for en fin opplevelse for dere som kommer.

 

Sosiale medier

Kairos har både facebookgruppe og Instagramkonto som en kan følge for å bli oppdatert på hvor vi er og oppdateringer underveis av korhelgene. Det er også plass til enda flere i koret, så her er det bare å komme.