Misjonssamling

Misjonssamling på Ersdaltun

En kveld hvert halvår samles misjonsvenner fra de fem sørligste kommunene i Region Sørvest til inspirasjonssamling på Ersdaltun.

Flekkefjord felleslag består av kommunene Kvinesdal, Flekkefjord, Sirdal, Lund og Sokndal. Felleslaget har vært en enhet i 75 år og har opp gjennom alle disse årene hatt mange ulike arrangement.

Inspirasjonssamlingene er som en misjonsfest for hele området, og oppslutningen har vært god. Det er godt å komme sammen om Guds ord og misjonen, og å knytte bånd på tvers av bygdegrensene.

Onsdag 24. oktober var det på ny klart for en slik samling. Omkring 50 misjonsvenner fant veien til Ersdal denne gang. Oddbjørg Njerve Olsen ledet første avdeling, som var en møtedel. Det var god sang av Jon Arvid Bøckman og Kjell Trodahl, mens Ove Sandvik forkynte Guds ord ut fra 1 Pet 2,9-10. I misjonsgave til Ersdaltun kom det inn kr.7.150,-.

Det ble satt av god tid til et bedre måltid mat og drøs over kaffekoppen. Sigmund Stenberg er formann i Felleslaget, og etter at Ove Sandvik sluttet som områdeleder, har en del administrative oppgaver blitt overtatt av han. Stenberg ledet siste avdeling, hvor Magne Vatland orienterte og viste bilder fra årets leirer. Antall leirer på Ersdaltun har øket fra to til fire og oppslutningen er gledelig god.

Spennende og oppmuntrende var det også å høre fra det nystartede ungdomsarbeidet Logos. Hele 50 ungdommer møtte opp til bibelundervisning på Flekkefjord bedehus da Logos startet opp nå i oktober. Det blir slike samlinger annen hver uke ut over vinteren.