Basar

Basaruke i Frafjord

Onsdag 30. oktober til søndag 4. november ble den årlige basaruka arrangert på Frafjord bedehus. Det er lang og god tradisjon for at en av dagene i møteuka på høsten inneholder en basarkveld.

Derfor har denne uka blitt klart basaruka. For noen år siden ble det åpnet en ny og flott tunnel fra Frafjord til Gilja. På Gilja har de et stort bedehus med omfattende møtevirksomhet for store og små. For de som bor nederst i Frafjord-dalen, er det nå like snart å kjøre til Gilja bedehus, som til bedehuset i Frafjord, som ligger et stykke opp i dalen.

Misjonsvennen i Frafjord vil likevel holde fast ved virksomheten på Frafjord bedehus, selv om menge i bygda også deltar på møter på Gilja. Misjonssambandet har nå møteuke vår og høst og skal også ha noen bibeltimer til våren.

Årets basaruke startet opp med ordinære møter onsdag og torsdag, med omtrent 15 tilstede. Fredag var basardagen. Da ble forsamlingen mer enn fordoblet. På basaren kom det inn ca. kr.16.000,- til misjonen. Uka ble avsluttet med kveldsmøter lørdag og søndag med 15-20 frammøtte. Det er Torill Voll Haaland som for tiden er formann i foreningen i Frafjord. Hun og mannen Bjarte, var også vertskap for predikanten.