Lars Stensland taler til leirledere

Medarbeidersamling for leirledere på Solgry

27. september var det samlet 34 ivrige leirledere på Vea bedehus. Noen godt erfarne og noen helt ferske som gleder seg til sin første leir som leirleder.

Lars Stensland talte og Kristoffer Georg Aase snakket om det å være leirleder, alt fra det å se hver enkelt til at det er lov å ta seg en time-out for å lade batteriene. Viktigst av alt at vi alle har forskjellige oppgaver, og om en står i kiosk eller taler, er alle oppgavene viktige for at en skal kunne drive leirer på Solgry.

 

Det var flott å se iveren på det ene bordet med 13 åringer som gledet seg og krysset ivrig av for å sikre seg noen leirer i høst og utover våren. De mer erfarne lederne snakka om- og planla noen av leirene de skal på fremover. De som ivrig spurte om det var noe ledig frem mot jul som de hadde anledning til å være med på, bidrar til at vi som jobber med leirarbeid får kjenne på at jobben vi gjør har stor betydning for mange. Ikke bare deltakerne, men også lederne som brenner for at barn og unge skal få høre om Jesus.

 

Etter å ha fått høre litt fra Bibelen og litt om det å være leirleder ble det servert god kinamat som alle fikk spise seg god og mett på.

 

Iveren blant de fremmøtte har gitt mye ny motivasjon til å starte en ny arbeidsdag med leirarbeidet på Solgry!