Studentene samlet

Forberedt til innhøstningen

Misjonsstudentene fra Tabor får oppleve misjon i praksis i muslimske områder. For de lokale menighetene er besøket svært viktig.

«Høsten er stor, men arbeiderne få …» (Matt 9,37)

Enda et skoleår har kommet til veis ende ved missiologi-avdelingen på Tabor Evangelical College (TEC) i Awassa – bortsett fra for andreårsstudentene. En viktig del av utdanningen deres er nemlig å ta i bruk det de har lært i løpet av de første årene på studiet i praksis, på misjonsmarken. Nettopp derfor ble sommermisjonær-prosjektet startet for noen år siden.

I dette treukers programmet blir studentene delt inn i små grupper, som så skal både bo, tjene og vitne blant muslimer. Samtidig vil de også gjøre en etnografisk studie av folkegruppen de bor blant.

Les mer om dette: Ryggsekken pakket med kjærlighet

Menighetene vil bli utrustet

Før de reiste ut, hadde vi et firedagers intensivkurs med vekt på islam, for å forberede dem på å arbeide blant muslimer i Etiopia. Representanter fra de lokale menighetene som er vertskap for studentene var også med på kurset.

Denne kursuka har vært et av høydepunktene dette skoleåret. Det har vært spennende å se elevenes entusiasme og iver etter å dele de gode nyhetene med muslimer, og det har også gjort inntrykk å høre de sterke henstillingene fra lokale pastorer og evangelister til oss på TEC. De ber oss innstendig om å utruste menighetene deres til å bli engasjert i misjon blant muslimske naboer.

 

Brukt av Herren

Ja, denne høsten er stor, med over tretti millioner mennesker. Arbeiderne vi har sendt ut er få og fordelt på flere små grupper i ulike krevende områder i det østlige Etiopia. Men akkurat som de fem brødene og to fiskene i Herrens hender, håper vi at mange vil bli berørt av våre studenters liv og vitnesbyrd i løpet av dette sommerprosjektet.

Vi gleder oss til å høre om alle de store tingene Herren vil bruke dem til, slik han har gjort på tidligere misjonsturer.

Tusen takk for støtte og bønn!

Utsending i Østlige Afrika