Lake Toba

Flere utsendinger enn noen gang

Feltkonferanse er et sted som gir muligheten til å snakke sammen om viktige og uviktige ting i arbeidet vårt. Her får vi også dele liv, frustrasjoner, gleder og sorger.

Forrige uke var det den årlige feltkonferansen. Alle utsendingene i Indonesia var samlet til en uke ved nydelige Lake Toba. Vi fikk nesten en følelse av å være tilbake i Norge med flott natur, frisk luft og avkjølende vann til å bade i.

Først var vi sammen med de lokale lederne for to av organisasjonene våre. Der snakket vi mye sammen i grupper om den nye strategien og hvordan vi skal gjøre den i praksis i arbeidet vårt og gjennom prosjektene våre.

Andre del av konferansen var det kun oss utsendingene fra Misjonssambandet. I år var det en skikkelig nordisk gjeng som var samlet, med både nordmenn, svensker og finner til stede!

Vi er i år flere enheter enn noen gang, med åtte enheter og to ettåringer. Det ble en stor gjeng! På denne delen snakket vi om veien videre for arbeidet vårt, hva vi kan gjøre bedre, og hva som blir satningsområder videre.

Vi hadde også åndelig påfyll med andakter, familiemøter og bønnemøter. Det ble også tid til sosialt, lek og spill, som ofte endte i seine kvelder.

 

Barna koste seg!

UngGlobal hadde ansvar for barneopplegget. Barna hadde fullt opp med aktiviteter, bading og moro fra morgen til (nesten) kveld, og de storkoste seg.

En fin gjeng
en fin gjeng:Barneopplegg Privat

Jeg sitter igjen med en takknemlighet for dette fellesskapet. For muligheten til å snakke sammen om viktige og uviktige ting i arbeidet vårt. Dele liv, frustrasjoner, gleder og sorger. Det er så viktig å ha slike møtepunkter, til å snakke sammen, heie på hverandre og minne hverandre på at vi er her for noe større enn oss selv.

En av kveldene ble det delt fra lignelsen om Såmannen (Luk 8, 5-7). Vi er sendt ut i verden for å være med og så. Såmannen er Jesus, og vi er hans utstrakte arm. Det var en fin påminnelse i det arbeidet vi står i her i Indonesia.

 

Utsending i Indonesia