Teamet møter lokale

Kaldt og varmt for TeFT Team

TeFT Team har hatt tre fantastiske uker i Peru. Det ble mange kalde opplevelser - men også varme. Og mest av alt mange velsignelser!

Tre fantastiske uker med TeFT Team i Peru går mot veis ende. Teamet sitter på flyplassen i Lima og mimrer mens vi venter på at flyet skal bringe oss hjem til kalde Norge.

 

Kirker i fjellene

Eller, kulde - det har vi virkelig fått kjenne på kroppen i fjellene i Peru også. I løpet av turen har vi blant annet fått unike og minneverdige opplevelser langt oppe i Andesfjellene. I den lille landsbyen Crusero (4200moh) fikk vi være med å besøke to kirker hvor vi har sunget på quechua (lokalt språk) og selv bidratt med både vitnesbyrd og fremføring av sangen «Tøff nok». I tillegg fikk vi være med og besøke alpakkaflokken til pastor Sindulfo. Langt og lengre enn langt ut på viddene i Andesfjellene bor han og kona flere måneder i strekk for å passe på alpakkaflokken sin. Et inspirerende møte med fullt av inntrykk.

 

Store naturopplevelser

Andre kalde opplevelser vi fikk var da vi skulle bestige regnbuefjellet utenfor Cusco. Et fjell med alle regnbuens farger som ligger 5200 moh. Det skulle vise seg å bli en kald opplevelse da det er regntid og vi fikk servert en god dose halg og snø. Vi fikk desverre ikke se så mye til dette fantastiske fjellet, men turen på Machu Picchu ble derimot en rik opplevelse. Fantastisk vær og skylette gjorde at vi fikk se den gamle inka-byen på nært hold og krysset ut et av verdens syv underverker.

Selfie med teamet
I Andesfjellene:Birgitte Malde, Viktoria Haugan (blå jakke) og Mari Austevoll (svart jakke) Sammen med Pastor Sindulfo Lino Soncco og frue. Stedlig representant Tore Bjørsvik i front. Tore Bjørsvik

Flott på leir

Det er ikke bare kulde som har preget denne turen til Peru. En tur ned til varme stillehavskysten og peruansk nyttårsleir er kanskje noe av det gøyeste vi sitter igjen med på turen. Det er ingen som kan leke bedre enn peruanerne! Vi fikk virkelig brynet oss på både volleyball, fotball, leker rundt bål og leker som innebærer sand og vann. Selv om språk og kommunikasjon kan være noe utfordrende har det likevel ikke satt noen stopper for å få nye bekjentskap og venner, og vi kjenner oss velsignet og mange opplevelser rikere!

 

Skrevet av Birgitte Malde