Tidligere SR og ny SR foran Lutherstatuen i Lima

Skifte av Stedlig Representant i Sør-Amerika

Her i Sør-Amerika gikk vi inn i det nye året med ny SR. Tore G. Bjørsvik er takket av og har overrakt stafettpinnen, eller SR-slipset for å være mer presis, til den nye sjefen.

Tore takkes av som SR
Tore G. Bjørsvik:takkes av som Stedlig Representant for Sør-Amerika. Ragnhild Bjørsvik

Hedret for godt utført arbeid 

Da NLM sine misjonærer i Peru var samlet til julebord (takk for hyggelige hilsener fra NLMs hovedkontor!) ble det viet god tid til å takke av og hedre den avtroppende “presidente de la Mision Luterana de Noruega”. Vi har vert veldig fornøyde med Tore og sytes at han måtte få både pokal og bånd med seg hjem til Norge. 

 

overrekkelse av SR-slipset
Marianne T. Lindtjørn:blir overrakt SR-slipset. Ragnhild Bjørsvik

Presentert som ny sjef 

Når en lederstilling skal overtas av en ny, snakkes det ofte om “å fylle skoene” til forgjengeren. Da er det kanskje like greit å bruke damesko og begynne med blanke ark. Blant misjonærflokken var det ingen stor overraskelse hvem som ble den nye SR-en. Vi er veldig glade for at Marianne T. Lindtjørn fikk den tilliten fra Norge. Så må det jo sies at det nok var flere enn en overrasket peruaner som var tilstede på julelunsjen til SETELA, samarbeidskirken vår IELP og misjonen, da Tore avslørte hvem som sitter i sjefsstolen fra og med 1.1.2020. Det blir nok ikke bare lett å være en kvinnelig sjef i en mansdominerende kultur. Og som sjef får hun mer enn de fleste andre på felt, kjenne på utfordringene NLM står i her. Personlig er jeg stolt over å ha en kvinnelig sjef i NLM og mener at Marianne absolutt er rette person for jobben.  

Portrettbilde av Marie Tjomsland Vargas

Marie Vargas

Utsending