Venner går opp fjellsti

En mulighet til å bli utrustet og inspirert!

Bli med på Al Massira-kurs i Kristiansand, og bli utrustet til å være et vitne for mennesker med en annen trosbakgrunn og en medvandrer for nye troende!

Vi ønsker å utruste deg til å fortelle om Jesus gjennom samtaler om profethistoriene og gå sammen med nye troende. Nå kommer en ny mulighet til å delta på Al Massira-kurs. Denne gang er det spesielt aktuelt for dere som bor i eller i nærheten av Kristiansand!   

  

Al Massira 

Kurset består av to kvelder online (mandag 24. april, og mandag 15. mai) og en hel lørdag (6. mai).

Kort fortalt er Al Massira et grunnleggende kurs om den kristne tro – spesielt tilrettelagt for mennesker som kjenner mange av bibelhistoriene, men med et annet religiøst bakteppe. Det er en kronologisk gjennomgang av Bibelen, som leder til Jesus. Filmene og materialet er oversatt til mange språk, noe som gjør det meget aktuelt. Det kan brukes for menn og kvinner, i små og store fellesskap, med og uten skriftlig materiale, m.m.  

  

Nyttig og oppbyggelig

Det er flere i Misjonssambandet som har vært gjennom Al Massira-kurset, og flere vitner om at dette er et kurs som er godt egnet å bruke i møte med troende fra andre abrahamittiske religioner.

Erfaringer fra Al Massira sentralt er at flere konvertitter bruker filmene og opplegget aktivt i møte med deres kontakter.

I tillegg vil du også selv kunne få stort personlig utbytte i møte med Al Massira-opplegget. 

 

Last ned brosjyre

Gå til påmelding Al Massira

Janet

Janet Diss Seierstad

Flerkulturell konsulent