Plakat julekampanjen 2021 Lyset skinner i mørket. Stor grafisk stjerne på stjernehimmel

Over dem skal lyset stråle 

Jeg vet aldri hva som møter meg på sykehuset. Arbeidsoppgavene mine som barnelege varierer fra dag til dag, men kapasitetsbygging står i fokus. Og da er det ikke nødvendigvis de mest avanserte forelesningene om det nyeste innen medisinen som kan redde liv. Her kan bare det å gjøre enkle ting riktig utgjøre en stor forskjell. Noen ganger er det likevel for sent. Ikke sjelden finner jeg et livløst barn inntullet i et klede. Barnet deler fortsatt seng med et annet lite barn, men døde i løpet av natten eller morgentimene.  

Når døden kommer altfor fort for disse små pasientene, og jeg innimellom får inn barn med skader som vitner om forferdelig ondskap, virker det så mørkt.   

Men det er jo nettopp til mørket at Lyset kom, den gangen for lenge siden. I en liten krybbe, i en skitten stall. Og min bønn er at flere må få se dette lille barnet, med alt det Han er. At jeg kan få peke på Ham som er julens budskap. Ja, må Lyset fortsette å bryte gjennom mørket!  

Det folket som vandrer i mørket, skal se et stort lys. De som sitter i dødsskyggens land, over dem skal lyset stråle. Jesaja 9,2 

Utsending i Øst-Afrika

(Utdrag fra historien "Se, dette lille barnet", link under)

 

Støtt arbeidet

Tusen takk!

Din gave gir håp til folkegrupper som ikke har hørt julebudskapet.

Du kan også gi på kontonr. 8220.02.90131 eller på Vipps #11548

Merk innbetalingen med: JUL

Innbetalinger til gavekonto gir rett til skattefradrag hvis vi har ditt personnummer.

NB: Ikke skattefradrag på gaver gitt via Vipps.

Mann holder lys mot stjernehimmel i ørken