Bil i afrikansk kveldslandskap

Volontører Kenya

Lyst til å gjøre noe meningsfylt, og samtidig oppleve en annen kultur? Hva med tre måneder i Nairobi? Måneder som gir deg muligheten til å utgjøre en forskjell. Måneder som kan gi deg en annerledes opplevelse og mer kunnskap om en annen kultur.

Norsk Luthersk Misjonssambands (NLM) visjon er ”Verden for Kristus”. Vi vil utbre Guds rike gjennom ord og handling og har i dag ca. 130 utsendinger på 3 kontinent. Vår viktigste ressurs er motiverte og engasjerte medarbeidere som deler organisasjonens verdier og målsetting. 

  

NLM søker nå volontører til

Ungdomsskolen og barnehagen på TID familie

 

NLM startet TID familie bibelskolen i Kenya i januar 2017. Sjette kull fra januar 2022 har både barnehage barn og ungdommer i ungdomsskolealder, og vi søker derfor etter en volontør som skal ha ansvar for å følge opp elever på u-skolen. og en volontør som har ansvaret for barnehagen.

 

Ungdomsskole.

Ungdommene jobber med planer fra skolen hjemme i Norge og du som volontør har ansvar for å sette rammene for en skoledag og støtte elevene i arbeidet i samarbeid med foreldrene. Det er ikke forventet at du kan undervise, men at du har allmenn forståelse slik at du kan hjelpe i flere av fagene. Det er 4 elever på u-skolen på dette kullet.

 

Barnehage.

Dette kullet har 6 barnehagebarn + evt. noen av barna som bor på tomten. Du vil få ansvar for å lage planer og drifte barnehagen i lag med en lokal arbeider. Forholdene ligger godt til rette med eget barnehagerom og lekeplass. 

 

Som volontør vil du bo på NLM sin tomt i Nairobi og være en del av et større fellesskap der misjon står i hovedfokus. På området ligger også norsk skole for 1.-7. trinn.

Student, pensjonist, ektepar? Vi vil gjerne komme i kontakt med deg/dere som syns dette høres spennende ut. Det vil være en fordel med relevant utdanning, men personlig egnethet vil bli vektlagt.

 

  • Tre måneder fra januar 2022 til og med mars 2022.
  • Bolig blir stilt til disposisjon av NLM.
  • Lunsj og middag på «arbeidsdager».
  • Utgifter til reise og forsikring dekkes av NLM, (øvrige utgifter dekkes av volontør).
  • Ordnede forhold med skriftlig volontøravtale. 
  • Den som blir engasjert forutsettes å bekjenne kristen tro og være lojal mot NLMs verdigrunnlag.

 

Dersom du har spørsmål eller ønsker søknadsskjema, ta kontakt med tid@nlm.no eller personalrådgiver Sigrun Egeland segeland@nlm.no           

 

Søknad må skrives på eget skjema, og sendes på epost til segeland@nlm.no

 

Søknadsfrist: 15. juni 2021

Tiltredelse: 1. januar 2022